05-11-’13 Aanhouding na bedreiging

Vriezenveen – 05-11-2013 – Op zondag 13 oktober werden op het Westeinde twee jongens bedreigd door een man met een mes. Op 22 oktober werd een 22-jarige man uit Vriezenveen voor deze bedreiging aangehouden. De politie zoekt nog getuigen van het incident.

Omstreeks 04.07 uur kreeg de politie een melding dat iemand op een scooter twee jongens achterna zat met een mes. Ter plaatse bleek dat enkele jongeren zich na terugkomst van de Oktoberfeesten aan de Geerdijk verzameld hadden ter hoogte van de Hema een het Westeinde in Vriezenveen. Daar ontstond ruzie. Tijdens de ruzie pakte een man op een scooter een mes waarmee hij de twee jongens bedreigde. De man op de scooter werd enige tijd later aangehouden.

Getuigenoproep

De politie heeft enkele getuigen van de ruzie en de bedreiging gehoord. Uit onderzoek blijkt echter dat er mogelijk meerdere jongeren getuige zijn geweest van dit incident. De politie komt graag met hen in contact. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000