05-12-’14 Drie verdachten aangehouden in mishandelingzaak

Almelo – 05-12-2014 – De politie startte 16 augustus jl. een onderzoek naar de mishandelingen van twee broers uit Vriezenveen en een 18-jarige vriend uit Daarlerveen in het centrum van Almelo.

In de vroege ochtend van 16 augustus werd een 21-jarige man uit Vriezenveen ogenschijnlijk zonder aanleiding mishandeld door een groep personen toen hij op een bankje zat aan de Grotestraat. Kort na deze mishandeling vonden meer mishandelingen plaats. De 18-jarige broer van het 21-jarige slachtoffer keek samen met drie vrienden uit naar de mogelijke daders. Op de Koornmarkt kwamen zij een groep van ongeveer 15 a 20 personen tegen. Zonder enige aanleiding werden nu ook de broer en een vriend geslagen.

De politie startte een onderzoek om de daders te achterhalen. Mede dankzij getuigenverklaringen en het ingestelde onderzoek heeft de politie inmiddels drie verdachten aangehouden en verhoord. Hij zijn drie Almeloërs van 20, 20 en 21 jaar. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandelingen. De drie zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld maar blijven nog wel verdachte. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.