06-06-’20 Vermoedelijk dealen van drugs leidt tot aanhouding in Vriezenveen

Vriezenveen, 6 juni 2020
De politie in Vriezenveen heeft na tips en eigen bevindingen van vermoedelijk dealen van drugs een onderzoek ingesteld. Op basis van dat onderzoek is op vrijdag 5 juni 2020 een 34-jarige verdachte aangehouden elders in Vriezenveen en in een woning in de Begherstraat een doorzoeking uitgevoerd.

Vanuit de buurt kreeg de politie tips over vermoedens dat er vanuit een woning in drugs gedeald zou worden. De politie onderzocht die tips en heeft zelf de afgelopen tijd extra onderzoek gedaan om een goed beeld te krijgen van wat zich daar nu afspeelde. Dat vraagt om zorgvuldigheid en een goede bewijsopbouw.

Doorzoeking in de woning en de aanhouding van een verdachte
Dit heeft vrijdag 5 juni geleid tot een aanhouding en doorzoeking in de woning van de verdachte uit Vriezenveen. Daarbij werden in de woning verschillende substanties en pillen aangetroffen, vermoedelijk harddrugs. Deze stoffen worden nu onderzocht of het gaat om drugs en wat voor soort drugs het is. De hoeveelheid kan worden getypeerd als een hoeveelheid bedoeld voor het dealen of handel in drugs. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt in het kader van het voorhanden hebben en het verhandelen van harddrugs.

Meldingen doen bij de politie helpt!
De politie heeft belang bij het doen van meldingen. Deze meldingen onderzoeken ze serieus. Zo ook in deze zaak. Wilt u melding doen, noteer dan zoveel mogelijk informatie en geef het aan de politie door. U kunt de politie bereiken via 0900-8844 en bij spoed bel 112. Wilt u liever anoniem melden? Dat kan ook via M op 0800-7000.

Social media

Logo FacebookLogo Twitter

Laatste tweets

Archief