09-03-’13 62-jarige man uit Vriezenveen vermist

Vriezenveen – 09-03-2013 – Sinds zaterdagochtend 9 maart is een 62-jarige man uit Vriezenveen vermist. Door politie en brandweer is zaterdag naar de man gezocht. Omdat de man nog niet is aangetroffen, roept de politie getuigen op zich te melden.

De man is zaterdagochtend voor 06.00 uur met zijn auto vertrokken vanaf zijn woning aan de Koolmees in Vriezenveen. De man droeg vermoedelijk alleen ondergoed. Deze auto waarin de man vertrok, werd zaterdagochtend aangetroffen nabij het Lateraalkanaal in Vriezenveen. Door politie en brandweer werd een zoekactie gestart. Onder meer is met een speurhond en een duikersteam van de brandweer gezocht in het kanaal en in de omgeving daarvan. Om 16.00 uur werd de zoekactie gestaakt, de man is nog niet teruggevonden. Zondag 10 maart zal de zoekactie worden voortgezet.

Omdat voor de gezondheid van de man wordt gevreesd, verzoekt de politie mensen die de man na zaterdagochtend nog hebben gezien of die informatie hebben die van belang kan zijn, zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844.