10-06-’16 Spreekuur wijkagenten Verhuizing politiebureau Twenterand

Twenterand 10 juni 2016
De politie in Twenterand is verhuisd van Vriezenveen naar Vroomshoop. Het nieuwe politiesteunpunt is gevestigd aan het Oranjeplein 11 in Vroomshoop. Net als in Vriezenveen is iedere inwoner van Twenterand welkom in het nieuwe politiesteunpunt in Vroomshoop.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werkt de politie het liefst op afspraak. Wachttijden worden hiermee voorkomen en een afspraak wordt dan gepland wanneer het voor u ook goed uitkomt. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrije inloop op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Om contact op te nemen met uw wijkagent kunt u bellen via 0900-8844 of een bezoek brengen aan het vastgestelde spreekuur.

Spreekuur wijkagenten

Vroomshoop, wijkagent Heddi Veldhuis:

In Vroomshoop is geen spreekuur met de wijkagent, maar hier kunnen mensen gebruik maken van de dagelijkse vrije inloop in het nieuwe bureau, van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 13.00 uur. De wijkagent of een andere medewerker van de politie is aanwezig om u te woord te staan. De locatie is politiesteunpunt, Oranjelaan 11 in Vroomshoop.

Vriezenveen, de Pollen en Bruinehaar, wijkagent Kelly Peeze:

Iedere dinsdagmiddag tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De locatie voor het spreekuur is het gemeentehuis Twenterand, Manitobaplein 1 in Vriezenveen.

Westerhaar-Vriezenveensewijk, wijkagent Sebastiaan van Es:

Iedere donderdagmiddag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. De locatie voor het spreekuur is Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Den Ham, wijkagent Jos Kobus:

Iedere dinsdagmiddag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. De locatie voor het spreekuur is Goosensplein 1d (medisch centrum) in Den Ham.