11-04-’15 Oproep gewonde vrouw van 80: “Wil persoon die mij aanreed in Vriezenveen zich melden?”

Vriezenveen, 11 april 2015
Wil de persoon die mij aanreed, zich a.u.b. melden? Deze opmerkelijke oproep hangt in de C1000 in Vriezenveen. De oproep wordt gedaan door een tachtigjarige vrouw uit die plaats die flink gewond raakte bij een aanrijding op het parkeerterrein van de supermarkt.

Woensdagmorgen rond negen uur deed de vrouw boodschappen bij de lokale supermarkt. Nadat ze de auto parkeerde, liep ze richting de karretjes toen ze werd aangetikt door een auto. Waarschijnlijk reed de bestuurder achteruit en zag hij de vrouw over het hoofd.

Door het tikje van de auto kwam de vrouw ten val. Ze viel voorover en liep daarbij een flinke hoofdwond op. Later bleek dat de vrouw zowel haar linker pols als haar rechter elleboog gebroken heeft. Inmiddels zit ze thuis met een bont en blauw gezicht en twee armen in het gips. Haar bril is kapot.

Geen contact

Omstanders hielpen de vrouw na het ongeluk. Zij zorgden er ook voor dat het telefoonnummer van de vrouw gegeven werd aan de man die haar aanreed. Hij beloofde contact op te nemen, maar tot nu toe heeft hij dat niet gedaan.

Daarom is nu in de supermarkt een poster opgehangen met de oproep aan de man om contact op te nemen. Ook worden getuigen van het ongeluk gevraagd zich te melden. Onder de oproep staat een foto van de flink toegetakelde vrouw.

Ongeluk

Volgens de schoonzoon van het slachtoffer is de oproep niet uit boosheid. Het was tenslotte een ongeluk. Maar hij wil wel graag contact met de man om de zaak verzekeringstechnisch te regelen. De vrouw heeft veel medische kosten en moet maandag ook nog geopereerd worden. Bovendien woont ze zelfstandig en zal ze na de operatie zorg nodig hebben. Dat moet allemaal geregeld worden.

Een aantal mensen heeft inmiddels gereageerd op de oproep. Maar zij konden niet zeggen wie de man was en wat voor auto hij reed.

Bron tekst: RTV Oost