13-04-’15 Veroorzaker aanrijding bejaarde vrouw Vriezenveen meldt zich

Vriezenveen, 13 april 2015
De veroorzaker van het ongeluk op de parkeerplaats van de C1000 in Vriezenveen waarbij vorige week een bejaarde vrouw ernstig gewond raakte, heeft zich gemeld. Familie van de vrouw had een poster in de supermarkt opgehangen met het verzoek aan de veroorzaker om contact op te nemen.

De vrouw werd woensdag door een auto aangereden toen ze met haar winkelwagentje over de parkeerplaats van de C1000 liep. Ze liep een flinke hoofdwond op en brak haar linker pols en haar rechter elleboog. Omstanders hielpen de vrouw en zorgden er ook voor dat het telefoonnummer van de vrouw gegeven werd aan degene die haar aanreed. De bestuurder beloofde contact op te nemen, maar had dat tot gisteravond toe nog niet gedaan.

Verzekeringsgegevens gedeeld

Zaterdag is een bericht geplaatst op de website en volgens de schoonzoon van de vrouw heeft de bestuurder zondag het bericht gelezen en contact opgenomen met de familie. De veroorzaker komt uit de omgeving van Vriezenveen en heeft inmiddels verzekeringsgegevens gedeeld om de schade te regelen. De bejaarde vrouw is vanmorgen geopereerd aan haar gebroken elleboog en ligt in het ziekenhuis. Volgens haar schoonzoon maakt ze het redelijk goed.