14-07-’14 Inbraken in supermarkt en drogist

Vriezenveen –  14-07-2014 – In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juli is er vlak na elkaar ingebroken in een supermarkt aan de Krijgerstraat en in een drogist aan de Westeinde in Vriezenveen. De politie onderzoekt de inbraken en zoekt getuigen.

Vlak voor 04.00 uur kwam de melding over de inbraak bij de supermarkt binnen bij de politie. De politie was heel snel ter plaatse maar trof onderweg en ter plekke niemand meer aan. Een toegangsdeur bleek te zijn vernield. Er zijn rookwaren gestolen.

Om 04.10 uur werd de inbraak bij de drogist gemeld. Bij de drogist is een toegangsdeur vernield en is een grote hoeveelheid parfum gestolen. Ook hier trof de politie ter plaatse of in de omgeving niemand meer aan.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar beide inbraken, inclusief sporenonderzoek en buurt. Of beide inbraken gepleegd zijn door dezelfde dader(s) is niet bekend, maar wordt uiteraard onderzocht door de politie.

Getuigen

De politie is dringend op zoek naar getuigen die in de nacht van vrijdag op zaterdag iets gezien of gehoord hebben dat met deze inbraken te maken kan hebben. Tips graag doorbellen aan de politie via 0900-8844.