14-11-’11 Jubilarissen en nieuw voertuig voor brandweer

d hahuryWIERDEN – Op maandag 14 november 2011 huldigt burgemeester Robben om 19.30 uur drie jubilarissen bij de vrijwillige brandweer, post Wierden. Aansluitend vindt de officiële overdracht plaats van een nieuwe brandweervoertuig.

De burgemeester van Wierden, de heer J.H.M. Robben, huldigt aanstaande maandag een drietal vrijwillige brandweermannen. Deze bijeenkomst vindt plaats in de brandweerkazerne van post Wierden. De heren H. Brunink, D. Hahury en J. Platenkamp krijgen door de burgemeester een medaille opgespeld en de bijbehorende oorkonde uitgereikt. De heren Bunink en sleuteloverdrachtHahury zijn 25 jaar in brandweerdienst en de heer Platenkamp 20 jaar.

Na deze officiële huldiging vindt de overdracht van een nieuw brandweervoertuig plaats. Post Wierden neemt een nieuw WTS500 voertuig in gebruik. Een WTS500 is een watertransportsysteem van 500 meter. Deze auto is de vervanging van een bestaand voertuig. De sleutels van het nieuwe voertuig worden door de leverancier overhandigd aan burgemeester Robben waarna deze worden overgedragen aan post Wierden.

Klik hier voor enkele foto’s