17-04-’20 Wegafsluiting Almeloseweg in Vriezenveen

Vriezenveen, 17 april 2020
Op maandag 20 april 2020 start aannemer Abbink Boekelo met de 1ste fase weg- en riool werkzaamheden aan de Almeloseweg in Vriezenveen. Vanaf 6.00 uur wordt de rijbaan afgesloten vanaf de rotonde Oosteinde tot aan het Platanenplein voor al het verkeer. Dit geldt ook voor fietsers! Tijdens de werkzaamheden aan de Almeloseweg is de kruising Almeloseweg – Begherstraat – Willem Alexanderlaan ook afgesloten voor al het verkeer. De bussen van Syntus worden omgeleid via de N36. De twee bushaltes Het Midden aan de Koningsweg nabij de rotonde blijven gewoon in gebruik.

Omleiding: landbouwvoertuigen
Langzaam verkeer en overige landbouwvoertuigen worden omgeleid over het Oosteinde – Horstweg – Rusluieweg – Oosterweilandweg – de Zuivering.

Omleiding: overig gemotoriseerd verkeer
Overig gemotoriseerd verkeer worden omgeleid over het Oosteinde – N36 – de Zuivering.

Hoe lang duren de werkzaamheden?
De gehele werkzaamheden op de Almeloseweg duren van 20 april tot en met 10 juli 2020. De eerste fase tussen de rotonde en het Platanenplein is afgesloten van 20 april tot en met 15 mei 2020.

Wel zijn de werkzaamheden weersafhankelijk en kan het daardoor langer duren dan is aangegeven. Over de volgende fases wordt u later geïnformeerd.

Hebt u vragen?
Als u vragen hebt, kunt u bellen met de heer R. Menkhorst. Telefoon (0546) 840 840. Een e-mail sturen kan ook: r.menkhorst@twenterand.nl.