17-05-’16 Westerhaarse Bjorn mishandeld op Hardenbergerweg: “Ik kan me niets meer herinneren”

Langeveen, 17 mei 2016
De Westerhaarse Bjorn de Boer fietste zaterdagnacht, na een avondje stappen in disco Bays in Reutum, alleen naar huis. Op de Hardenbergerweg haalt hij een groepje jongeren in. Als hij de groep nog net niet voorbij is voelt hij een schop tegen zijn fiets. Bjorn valt op zijn hoofd en verliest zijn bewustzijn.

“Ik heb geen idee waarom ze mij van mijn fiets schopten, ik had oordoppen in met muziek dus ik heb niet gehoord of ze wat geroepen hebben”, vertelt Bjorn. 

“Ik kan me niets meer herinneren”

Na een tijdje komt Bjorn bij en belt meteen zijn vriendin. “Zij zei tegen mij dat ik 112 moest bellen, en zo ben ik in het ziekenhuis in Almelo beland.”

Daar worden de verwondingen van Bjorn goed duidelijk. “Ik heb meerdere ribben gekneusd, ik heb last van mijn nek en in mijn gezicht heb ik meerdere schrammen. Volgens de arts zijn de verwondingen niet alleen van de val. Waarschijnlijk ben ik ook nog in mijn gezicht geschopt of gestompt, maar ik kan me niets meer herinneren”

‘Aangifte doen heeft geen zin’

Bjorn heeft wel contact gehad met de politie maar gaat geen aangifte doen. “Ik weet niet wie het zijn of met hoeveel ze waren, er zijn geen getuigen dus heeft aangifte doen volgens de politie weinig zin.”

Bron tekst en foto: RTV Oost