17-10-’13 Man mishandeld bij beroving op Paterswal

Westerhaar-Vriezenveensewijk – 17-10-2013 – Woensdagmiddag 16 oktober is een 24-jarige man uit Westerhaar – Vriezenveensewijk op de Paterswal gewond geraakt bij een mishandeling / poging tot beroving door drie mannen.

Rond 17.00 uur reed het slachtoffer in zijn grijze Renault Megane, vanuit de richting Almelo, op genoemde locatie. Hij werd ingehaald en vervolgens klemgereden door een donkerkleurige VW Golf. Achter hem stopte ook een donkere auto. Beide auto’s waren voorzien van Poolse kentekens. In totaal werd hij daarop door drie onbekende mannen uit deze auto’s belaagd. Daarbij kreeg hij de nodige klappen maar deelde er ook verscheidene uit. Kennelijk doordat het slachtoffer zich heftig verweerde, gingen de mannen er in hun auto’s vandoor. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hand en hoofd en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Getuigenoproep

Zijn belagers waren mannen van tussen de 30 en 35 jaar oud. Tijdens de vechtpartij was één van de mannen in de auto van het slachtoffer gaan zitten. Onduidelijk is wat het motief van het drietal is geweest; mogelijk hadden zij het voorzien op de auto van het slachtoffer. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze mishandeling / poging beroving, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.