18-04-’19 Gestolen auto uit Vriezenveen aangetroffen in Almelo, verdachte aangehouden

Almelo, 18 april 2018
Op dinsdag 16 april heeft de politie een auto aangetroffen die gestolen was bij een woninginbraak in Vriezenveen. De agenten reden in een onopvallend voertuig toen ze de gestolen BMW voorbij zagen komen. Agenten zette de achtervolging in maar door de drukte raakten ze echter het voertuig kwijt. Later werd de wagen aangetroffen op de Lieven de Keystraat in Almelo. Op het moment dat agenten bezig waren bij de gestolen auto passeerde een andere auto waarbij de bijrijder eerder die dag in de gestolen BMW reed. Nadat het voertuig tot stilstand was gebracht nam de bijrijder de benen. Agenten konden hem achterhalen en later aanhouden voor heling van een auto. De verdachte, een 24-jarige man uit Almelo is voor nader onderzoek overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

De politie doet tevens onderzoek of er verband is met andere autodiefstallen. De afgelopen week trof de politie een gestolen Citroen DS3 uit Deventer aan in de Rombout Verhulstlaan. Later die week trof de politie in de zelfde straat ook een gestolen Volkswagen Fox uit Rijssen aan.

De politie roept buurtbewoners van de Lieven de Keystraat en de Rombout verhulstlaan op om zich te melden wanneer ze iets hebben gezien bij de voertuigen. De politie is op zoek naar getuigen die o.a. iemand hebben gezien die de auto er neer heeft gezet.

Social media

Logo FacebookLogo Twitter

Laatste tweets

Archief