25-08-’15 Stel uit Vroomshoop door grote groep mishandeld op parkeerplaats

Vroomshoop, 25 augustus 2015
Een stel uit Vroomshoop werd zaterdagavond belaagd door een groep van naar schatting twintig jongeren op het parkeerterrein bij supermarkt Jumbo aan de Linderflier in Vroomshoop. De betrokken groep jongeren zou kwaad zijn op de man van het stel. Hij zou op hen zijn ingereden en daarvan is ook aangifte tegen hem gedaan. Op zijn beurt ontkent de Vroomshoper die beschuldiging. ,,Nergens op gebaseerd”, laat hij vanuit het ziekenhuis weten. 

De 9-jarige dochter van de vrouw van het stel zag hoe haar moeder klappen kreeg van de belagers. Ze wilde haar dochter tegen de jongeren beschermen, zo laat haar vriend weten. De vrouw zou onder meer in haar buik en in haar rug zijn geschopt. De man was op dat moment in de supermarkt, waar vervolgens ook zijn vriendin en haar dochter werden opgevangen. In de supermarkt hielden mensen de man tegen om de jongeren te lijf te gaan. Wel zou ook hij nog klappen hebben gekregen bij een confronatie in de winkel. Het stel was maandag 24 augustus opnieuw in het ziekenhuis vanwege de verwondingen van de vrouw. Het stel deed ook aangifte wegens zware mishandeling.

Aangifte
De politie bevestigt alleen dat er aangifte is gedaan, maar wil verder geen bijzonderheden prijsgeven. De zaak naar het incident op zaterdag is in onderzoek, aldus een woordvoerster van de politie. „Omdat er geen aanhoudingen zijn verricht doen we verder nog geen mededelingen. Dat is ons beleid.”

De 9-jarige dochter is naar haar vader gebracht.

Bron: TC Tubantia