28-01-’13 Vier gestolen auto’s aangetroffen, politie zoekt getuigen

Vriezenveen –  28-01-2013 – Zaterdag 26 januari zijn in een woonwijk in Vriezenveen vier gestolen auto’s teruggevonden dankzij oplettende bewoners. De politie is op zoek naar getuigen om erachter te komen wie de auto’s daar heeft neergezet.

Zaterdag gaf een oplettende bewoner van De Koolmees in Vriezenveen door aan de politie dat op De Koolmees een onbekende auto onafgesloten op een parkeerplaats stond. De auto bleek de dag ervoor te zijn gestolen in Enschede. Op de parkeerplaats stond nog een auto die op donderdag 24 januari was gestolen in Apeldoorn. Toen agenten op De Koolmees waren, werden zij aangesproken door een buurbewoner die even verderop een vreemde auto had zien staan. De auto bleek op 25 januari te zijn gestolen in Losser. Tenslotte troffen de agenten nog een gestolen auto aan die op 25 januari was gestolen in Utrecht. Alle vier de auto’s betroffen Volkswagen Transporters.

De eigenaren van de auto’s zijn geïnformeerd over het aantreffen van hun auto’s. De auto’s zijn weggesleept en zullen door de forensische opsporing worden onderzocht.

Iets gezien?

Mensen die mogelijk hebben gezien wie de auto’s daar heeft neergezet of die andere informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.