29-08-’13 Dronken bestuurder veroorzaakt ravage

Almelo – 29-08-2013 – Een 57-jarige man uit Vroomshoop werd woensdag 28 augustus aangehouden, omdat hij zwaar onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakte en hierna doorreed.

Geen rijbewijs

Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Kolthofsingel in Almelo. Op de Kolthofsingel stond een 29-jarige automobiliste stil voor het rode verkeerslicht. Een 57-jarige bestuurder uit Vroomshoop had dit niet opgemerkt en reed achter op het voertuig van de vrouw en ging er snel vandoor. In de auto zaten ook twee kinderen. Door de aanrijding schoot de auto van de vrouw door tegen twee andere stilstaande voertuigen. Een van de kinderen raakte gewond en werd ter controle door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon op de Treubstraat de veroorzaker aanhouden. De man verkeerde zwaar onder invloed van alcohol en in de auto troffen agenten een kleine hoeveelheid drugs aan.
Bij navraag bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man is ter ontnuchtering en voor verder onderzoek ingesloten. Processen-verbaal zullen worden opgemaakt.