De werkzaamheden starten in week 37 (vanaf 7 september) en worden, als alles volgens planning verloopt, ongeveer half december afgerond. De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd. Hiervoor wordt dit gedeelte van het Westeinde afgesloten voor alle doorgaande verkeer. Voetgangers kunnen altijd de percelen bereiken. Verder wordt er een omleidingsroute aangebracht. 

Fase 1 en 2

  • Voor het vrachtverkeer: het Westeinde vanaf het kruispunt met de Aadorpweg/Daarleveenseweg tot en met en de brug over het kanaal (de brug is afgesloten)
  • Voor fietsers en overig gemotoriseerd verkeer: vanaf het kruispunt met de Aadorpweg/Daarleveenseweg tot de brug. Kanaalweg Noord en Kanaalweg Zuid zijn vanaf de brug bereikbaar

Fase 3

  • Voor alle doorgaande verkeer (met uitzondering van fietsers): het Westeinde vanaf het kruispunt met de Aadorpweg/Daarleveenseweg tot en met en de brug over het kanaal. Kanaalweg Noord en Kanaalweg Zuid zijn dan niet vanaf de brug bereikbaar

De werkzaamheden brengen overlast met zich mee. Betrokken bedrijven en aanwonenden worden op tijd door de aannemer geïnformeerd over de detailplanning.