30-05-’16 Politie Twenterand verhuist deze week van Vriezenveen naar Vroomshoop

Vroomshoop, 30 mei 2016
Twenterand – De politie in Twenterand verhuist van Vriezenveen naar Vroomshoop. Het nieuwe politiesteunpunt is gevestigd aan het Oranjeplein 11 in Vroomshoop. Vanaf donderdag 2 juni is dit politiesteunpunt de plek in de gemeente Twenterand waar u terecht kunt met uw vragen aan de politie en het doen van aangifte. Vroomshoop heeft een centrale ligging in de gemeente Twenterand.

Openingstijden politiesteunpunt

Net als in Vriezenveen is iedere inwoner van Twenterand welkom in het nieuwe steunpunt in Vroomshoop. Om u zo goed mogelijk te helpen werken we het liefst op afspraak, wachttijden worden hiermee voorkomen en een afspraak wordt dan gepland wanneer het voor u ook goed uitkomt. Daarnaast is er de mogelijkheid van een vrije inloop op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Het steunpunt is de uitvalsbasis voor het operationele politiewerk in de gemeente Twenterand. De politiemedewerkers die voor de gemeente Twenterand werken, doen van daaruit hun werk als ze niet op straat actief zijn. De politie heeft 24 uur per dag toegang tot het politiesteunpunt.

Dienstverlening blijft hetzelfde

De vertrouwde (wijk)agenten blijven in de gemeente Twenterand actief. Burgers kunnen in contact komen met de politie via tel. 0900-8844. Daar worden zij op maat geholpen. Aangifte doen? Ook daarin verandert niets. Burgers kunnen in veel gevallen kiezen voor aangifte doen via internet of telefonisch. Of de politie neemt ter plaatse de aangifte op of in het politiesteunpunt. Voor het doen van aangifte kan ook telefonisch een afspraak worden gemaakt, via tel. 0900-8844. Op www.politie.nl/aangiftevindt u meer informatie over het aangifteproces.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid op 1 juni

Het politiebureau aan de Schout Doddestraat in Vriezenveen sluit op dinsdag 31 mei haar deuren.
Op woensdag 1 juni is er in Twenterand geen politiepost geopend, maar uiteraard is de politie op die dag wel bereikbaar, aanwezig en beschikbaar in Twenterand.

Opening

De nieuwe politiepost in de gemeente Twenterand wordt op donderdag 2 juni om 15.00 uur officieel geopend door burgemeester Cornelis Visser en basisteamchef Jos Westerveld van de politie.