18-03-’15 Politie zoekt tractor na ongelukken op N36

Vriezenveen- 18 maart 2015
De politie is op zoek naar de bestuurder van een tractor die woensdagmorgen 18 maart op de N36 reed. Rond 8.45 uur kreeg de politie een melding dat de tractor op deze weg reed, landbouwvoertuigen mogen namelijk niet op deze weg rijden.

Even later kreeg de politie melding van twee ongelukken op dezelfde N36. Het gaat in beide gevallen om kop-staartbotsingen, die vermoedelijk zijn ontstaan door de file achter de tractor. Bij deze ongevallen raakte een vrouw in shock, zij werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar mensen die meer over de tractor kunnen vertellen. Tot nu toe is bekend dat het om een groene tractor met grijze giertank gaat, vermoedelijk met een Duits kenteken. Mensen die weten wie de bestuurder was van deze tractor, of meer details over de tractor hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Wie herkent het landbouwvoertuig op deze foto?

Een getuige maakte woensdagmorgen 18 maart een foto van een tractor die over de N36 reed. Naar aanleiding van de getuigenoproep van de politie meldde een getuige zich met deze foto die hij die ochtend van een tractor op de N36 had gemaakt.

De identiteit van de tractor en zijn bestuurder is nog niet bekend bij de politie. Wie weet waar deze tractor thuis hoort of wie de bestuurder ervan was op woensdag 18 maart?