08-03-’14 Vrouw omgekomen en vier gewonden bij verkeersongeval N36 thv Aadorp

Dodelijk ongeval N36 thv AadorpAadorp, 08 maart 2013
Bij een verkeersongeval op de N36, waarbij twee auto’s frontaal botsten, is zaterdagmiddag 8 maart een 54-jarige vrouw uit Hengelo (O.) ter plekke om het leven gekomen en raakten vier mensen gewond.

De vrouw zat als passagiere in een auto bestuurd door 50-jarige vrouw uit Hengelo. De bestuurster raakte zwaar gewond. Door nog onbekende oorzaak kwam deze auto, die vanuit de richting Vriezenveen kwam, op de linkerweghelft terecht en boste met de auto, bestuurd door een 72- jarige man uit Siddeburen. Naast deze bestuurder zaten er nog een 66-jarige vrouw uit Siddeburen en een 10-jarig meisje uit Markelo (kleinkind van het echtpaar) in deze auto. Alle gewonden zijn per helikopter of ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het wegvak tussen Wierden en Vriezenveen is ivm de hulpverlening, de berging en het onderzoek geruime tijd afgesloten geweest.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van dit ongeval. Daarvoor kan contact worden opgenomen via 0900—8844. Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek gestart.